WARNING Ortho Supply don’t sell gloves (nitrile or others) and Jean-François Johann is not working for our company. In case of contact with this person, please call the police. WARNING

Uw gespecialiseerde groothandel in orthopedische producten

Contacteer ons

DE PARTNER VOOR PROFESSIONALS

Ortho Supply is uw gespecialiseerde groothandel in orthopedische producten. Leveren wij kwaliteitsvolle hulpmiddelen voor mensen met aandoeningen en afwijkingen aan het bewegings- en steunapparaat.

Ortho Supply levert rechtstreeks aan professionals zoals apotheken, orthopedisch verstrekkers, instellingen, thuiszorgwinkels en zelfstandige zorgverleners.

In ons aanbod vindt u :
  • bandages en orthesen
  • prothesen
  • schoenen
  • producten voor thuiszorg
  • materialen, klittenband
  • pediatrische hulpmiddelen

Technologie voor een betere mobiliteit

De orthopedie verzoent geneeskunde en techniek om klachten en aandoeningen van het bewegingsapparaat te voorkomen en verbeteren. Ortho Supply is er trots op zijn steentje bij te dragen aan een betere mobiliteit van mensen met een beperking. Met hoogstaande en innovatieve producten die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding garanderen.

Partnership met meerwaarde

Ortho Supply is veel meer dan een groothandel in orthopedisch materiaal. De orthopedie ligt ons na aan het hart, en vormt de hoeksteen van onze bedrijfsfilosofie. We zijn de onmisbare schakel tussen fabrikant en zorgprofessional, en treden voor beide partijen op als betrouwbare Single Point Of Contact. Naast een compleet productaanbod rekent u bij Ortho Supply op een hechte samenwerking, veel kennis van zaken en een uitstekende dienstverlening.